Αν είσαι λάτρης του κρασιού και αγαπάς και τη μαγειρική, την Πέμπτη 21 Μαΐου θα βάλεις στην ατζέντα σου την παρουσίαση ενός βιβλίου που δεν πρέπει να χάσεις!

Η δημοσιογράφος γεύσης και συνεργάτιδα του Olive Νίκη Μηταρέα θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «με Κρασί και Ελληνικά». Η παρουσίαση συντονίζεται από τον αρθρογράφο οίνου Στέφανο Κόγια και θα πραγματοποιηθεί στο επίπεδο 1 του Mediterranean Cosmos στην Μπλε Πλατεία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Mediterranean Cosmos, «We Love Women».

Για το βιβλίο μιλούν 3 άνθρωποι από το χώρο του κρασιού και της γεύσης: η Ελένη Κεχρή, οινολόγος Bordeaux και οινοποιός της Οινοποιίας Κεχρή, η Γεωργία Δώδου, υπεύθυνη επικοινωνίας Sani Resort και η Ιωάννα Θεοδωρακάκη, σεφ/ιδιοκτήτρια του Duck Privet Cheffing.

BIBLIO-MITAREA-new

Η εν λόγω παρουσίαση είναι σίγουρα και μια πολύ καλή ευκαιρία για συζήτηση σχετικά με το χώρο του κρασιού, κάτι που φυσικά δεν θα λείψει, όπως επίσης και τα εκλεκτά κρασιά που προσφέρουν το Κτήμα Βιβλία Χώρα και το Κτήμα Βογιατζή.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ

info
Δηλώσεις συμμετοχής: Info Desk του Mediterranean Cosmos ή στο 2310489571
Μediterranean Cosmos:11ο χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης/Ν. Μουδανιών
Παραγωγή: WineStyle: https://www.facebook.com/WineStylegr
Ώρα προσέλευσης: 18:30