Το Black Duck μάς προσκαλεί στο πρώτο live της φετινής χρονιάς, που θα φέρει την υπογραφή του μοναδικού Δημήτρη Λάιου και των μουσικών του.

IMG_1976

Με επίκεντρο την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, “10 βιωματικά τραγούδια”, τη Δευτέρα 16/1 θα μας χαρίσουν μια μοναδική μουσική περιπλάνηση, ενώ παράλληλα, θα μας μάθουν τη σημασία της δυναμικής της κάθε στιγμής, που μετατρέπει όλα τους τα live σε μια αληθινή γιορτή της μουσικής. Η οδός Χρήστου Λαδά θα πλημμυρίσει από ρυθμούς folk, country, blues, μέχρι σύγχρονου και παραδοσιακού τραγουδιού και άλλων «πειραγμένων» διασκευών, υπενθυμίζοντάς μας ότι αυτό που έχει σημασία είναι η αξία και η διαχρονικότητα των τραγουδιών, είτε αυτά έχουν γραφτεί στην Ήπειρο είτε στο Σικάγο!

Τον Δημήτρη συνοδεύουν επί σκηνής οι: Λευτέρης Ζερβάκης στα τύμπανα, Ανδρέας Σαρδέλης στο κοντραμπάσο, Χρίστος Δανάκης στην τσαμπούνα και Ευάγγελος Καραπετρος στα πλήκτρα.

info
Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21:30. Black Duck, Χρήστου Λαδά 9α, τηλ. 210 3234760, www.blackduck.gr. Ελάχιστη κατανάλωση: 10 ευρώ.