Οι λάτρεις της grappa έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν όλη την γκάμα της Nonino στο ειδικά σχεδιασμένο bar του ξενοδοχείου Domotel Kastri.

Nonino Amaro_Domotel Kastri_01-03-18_81

Η μέθοδος παραγωγής των αποσταγμάτων της Nonino είναι μοναδική στον κόσμο. Η απόσταξη γίνεται σε 66 μικρούς, χάλκινους, άμβυκες ατμού με σεβασμό στην παράδοση και στους ρυθμούς της βιοτεχνίας. Η παλαίωση των αποσταγμάτων γίνεται σε μικρά βαρέλια (Nevers, Limousin, Gresigne, Ex-Sherry) υπό την αυστηρή επίβλεψη του τελωνείου και του μονοπωλίου.

Nonino Amaro_Domotel Kastri_01-03-18_65

Ο Benito και η Giannola Nonino, έφεραν επανάσταση στον τρόπο παραγωγής της grappa και επανασύστησαν την κατηγορία, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας grappa από μία μόνο ποικιλία, Monovitigno® Nonino, αποστάζοντας τα στέμφυλα της σπάνιας ποικιλίας Picolit ξεχωριστά.

Nonino Amaro_Domotel Kastri_01-03-18_3

Στο “Nonino Grappa Corner” θα έχει την ευκαιρία κανείς να δοκιμάσει bar Cocktails με Nonino Grappas, καθώς και το ritual serving proposition του δροσιστικού aperitivo. Παράλληλα, τις Πέμπτες, θα φιλοξενείται ένα mini aperitivo event με guest bartender το γνωστό, Παναγιώτη Φράγκο, που θα δημιουργεί cocktails με Νonino Grappas καθώς και το δροσιστικό Nonino Spritz.

info
Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας 14 671, Αθήνα, τηλ. 210 3507100.