Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου η ομάδα της Στροφιλιάς μάς προσκαλεί στην ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει στο οινοποιείο της στην Ανάβυσσο.

Η ανανεωμένη εικόνα της εταιρικής ταυτότητας και των ετικετών δηλώνει τη νέα εποχή στην οποία περνάει το Κτήμα Στροφιλιά, και το γιορτάζει μαζί με τον ερχομό των φρέσκων εσοδειών. Τις νέες ετικέτες του κτήματος θα παρουσιάσει η οινοχόος, εισηγήτρια στη σχολή LeMonde και αρθρογράφος Γιοβάννα Λύκου, ενώ θα μυήσει τους καλεσμένους στα μυστικά της γευσιγνωσίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής στους χώρους του οινοποιείου θα πραγματοποιείται γευστική δοκιμή των κρασιών της εταιρίας και ταυτόχρονα γευστική δοκιμή προϊόντων της ελληνικής γης, όπως αλλαντικά, τυριά και άλλα εδέσματα από τα «Παραδοσιακά Προϊόντα της Ελληνικής Γης Σ. Μακροδημήτρης», διαφορετικά είδη αρτοποιημάτων από το φούρνο «Δαμασές» και παραδοσιακές χειροποίητες πίτες από το εργαστήριο γεύσεων «Ροδιά».

Ειδικά για τους μας μικρούς φίλους, ο μάγος «Big Ben» θα παρουσιάσει μία παιδική παράσταση παρέα με τον αξιαγάπητο βοηθό του, το μικρό Ρόκι, το πονηρό Ρακούν. Ο Ρόκι μαθαίνει πώς να εμφανίζεται, να εξαφανίζεται και να κάνει τα παιδιά να χαμογελούν μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι μαγείας.

Στο πλαίσιο της γιορτής τα κρασιά της εταιρίας θα διατίθενται σε ειδικές τιμές και θα υπάρχουν επιλογές συσκευασιών για χριστουγεννιάτικα δώρα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

info
Κτήμα Στροφιλιά, Θέση Πατητήρια Αναβύσσου, οδός Χαλκιδικής, στο δρόμο προς την Κερατέα, τηλ. 2291041650.

Παιδική παράσταση: Έναρξη: 12:00μ.μ (διάρκεια 1 ώρα).
Παρουσίαση και γευσιγνωσία: Έναρξη: 13:00 (διάρκεια 1 ώρα).