Υπάρχει φεστιβάλ μπίρας, ουίσκι και τζιν. Γιατί να μην υπάρχει και ένα για το αγαπημένο αλκοολούχο ποτό των millennials, το ροζέ κρασί;

rose2

Εάν το ροζέ έχει γίνει η καθιερωμένη σου παραγγελία τα βράδια του Σαββάτου και εάν δεν σταματάς να αφήνεις καρδούλες στις φωτογραφίες των celebrities που ποζάρουν κρατώντας ένα ποτήρι δίπλα σε πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων και σπα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να πας στο Rosé All Day Wine and Music Festival στο Ντάλας του Τέξας, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η εκδήλωση θα είναι ένας τόπος, όπου “οι λάτρεις του ροζέ θα μπορούν να ποζάρουν με τα στιλάτα ροζ και λευκά συνολάκια τους, ενώ πίνουν το δροσιστικό τους ροζέ”. Εκεί μπορεί να απολαύσει κανείς όμως και απολαυστικό φαγητό, όπως μακαρόν, ιδιαίτερα σάντουιτς και παγωτά, και μάλιστα υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

rose

Το καλύτερο είναι ότι το φεστιβάλ γίνεται και με αφορμή το μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την υποστήριξη των ατόμων που πάσχουν και των οικογενειών τους. Οι επισκέπτες καλούνται μάλιστα να φορέσουν ροζ ή λευκό, προκειμένου να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους. Περιττό να πούμε ότι τώρα θέλουμε ακόμα περισσότερο να πάμε!