Η Αθήνα υποδέχεται για μία ακόμη φορά Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή τη φορά όμως… οινικούς. Ο λόγος για το Wine Olymp Awards 2017 (Διαγωνισμοί Οίνου και Αποσταγμάτων), που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 27-29 Μαΐου.

Κορυφαίοι παραγωγοί οίνου και αποσταγμάτων από όλο τον κόσμο δίνουν ραντεβού στο τέλος Μαΐου στην Αθήνα, προκειμένου να διεκδικήσουν βραβεία για την ποιότητα αλλά και τη συσκευασία τους.

wine-olymp-awards-116

Στόχος των Οινικών Ολυμπιακών Αγώνων είναι η γνωριμία με τις ελληνικές και ξένες ποικιλίες σταφυλιών, καθώς και η προβολή και προώθηση κρασιών και αποσταγμάτων. Ξεκινούν την πορεία τους μέσα στο καταναλωτικό κοινό και στους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να πετύχουν την παρουσίαση του πλούτου της παραγωγής οίνων και αποσταγμάτων, την ανάδειξη νέων προϊόντων, την διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών σχέσεων, την επίτευξη αποδοτικών συμφωνιών εντός και εκτός Ελλάδας. Παράλληλα, θέλουν να συμβάλλουν στην ευρύτερη αποδοχή του οίνου και των αποσταγμάτων στο καταναλωτικό κοινό, με την ανάδειξη των καλύτερων προϊόντων, προβάλλοντας την οινική παιδεία.

Σημειώνεται ότι στους διαγωνισμούς Wine & Spirits Olymp Awards 2017, μπορούν να λάβουν μέρος παραγωγοί, έμποροι οίνων και αποσταγμάτων από όλες τις χώρες, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους, στο site www.olympawards.co.uk/el/.