Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) με τις μπίρες Pils Hellas παρέα με τον Red 96,3 ανέδειξαν την Παρασκευή 9/12 τους 4 νικητές του διαγωνισμού νέων συγκροτημάτων Red Live, που ξεχώρισαν ανάμεσα στις συνολικά 150 συμμετοχές.

Μεγάλοι νικητές οι «The Last International Playboys», που πέρα από τη δωροεπιταγή των 1.000€ από το Bon Studio, κέρδισαν και μια live εμφάνιση στο Rockwave Festival 2017! Την κορυφαία τετράδα συμπληρώνουν το συγκρότημα «The Buzzdealers», που αναδείχθηκε 2ο κερδίζοντας μία δωροεπιταγή 500€, οι «L.O.U.D.» που αναδείχθηκαν 3οι κερδίζοντας μία δωροεπιταγή 250€, καθώς και οι «Sexy Christians» που αναδείχθηκαν 4οι κερδίζοντας τις μπίρες της χρονιάς από την Pils Hellas!

PILS-HELLAS-OVAL

«Τα κριτήρια στην τέχνη είναι υποκειμενικά, ενώ το ζητούμενο είναι η ανάγκη της έκφρασης του καλλιτέχνη. Όταν όμως αυτό που εκφράζεις, αγγίζει και άλλους ανθρώπους και τους κάνει συμμέτοχους στο συναίσθημα σου, δεν μπορεί παρά να νιώθεις δικαιωμένος. Η πρώτη θέση είναι πολύ σημαντική για εμάς γιατί θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τη μουσική μας σε μεγαλύτερο κοινό, κάτι που χωρίς το διαγωνισμό θα ήταν αρκετά δύσκολο. Παράλληλα, είναι και μια πρόκληση και ένα κίνητρο για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο πάνω στη μουσική μας.», δήλωσαν οι νικητές του διαγωνισμού «The Last International Playboys».