Λίγο πριν ξεκινήσουν τα κεράσματα των γενεθλίων των εστιατορίων “Ο Τζίτζηκας και ο Μέρμηγκας”, το κατάστημα του Συντάγματος επιφυλάσσει μια νόστιμη έκπληξη, εντάσσοντας στο μενού του Λακωνικές γαστρονομικές λιχουδιές.

tzitzikas-mermigas suntagma 2new

Συγκεκριμένα, με αφορμή την 8η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων που γίνεται 9-11 Μαρτίου στο Μετρό Συντάγματος, “Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας” προσθέτει στο μενού από τις 6 έως τις 11 Μαρτίου 4 πιάτα με πρώτες ύλες της Λακωνικής γης.

tzitzikas suntagma 3new

Θέλεις να πάρεις μια γεύση; Στο εστιατόριο του Συντάγματος δοκιμάζεις σαλάτα Ταϋγέτου με πέστροφα Γεροντίδη, μαρούλι, iceberg, λάχανο κατσαρό, πορτοκάλι, ηλιόσπορους και σάλτσα λευκού μπαλσάμικου, στριφτάδια Αδαμαντίνα με κρασάτο κόκκορα σιγομαγειρεμένο σε ροζέ κρασί, καπνιστό χοιρινό Μάνης “Τσικάκης – Γιαννόπουλος” ζεστό φρεσκοβρασμένο με μυρωδικά, ”Λακωνική” χειροποίητη τάρτα με παραδοσιάκο λουκάνικο, παστό Μάνης “Τσικάκης-Γιαννόπουλος”, τυριά και λαχανικά. Τα νόστιμα αυτά πιάτα συνοδεύονται ιδανικά με το τοπικό λακωνικό λευκό κρασί “Κυδωνίτσα” από το Κτήμα Θεοδωρακάκου.

info
Ο Τζίτζηκας και ο Μέρμηγκας, Μητροπόλεως 12-14, Σύνταγμα τηλ. 210 3247607.