Ο Γάλλος ζαχαροπλάστης Emmanuel Hamon επιστρέφει τον Οκτώβριο στην Αθήνα για ένα από τα δυνατότερα προγράμματα ζαχαροπλαστικής, με όλες τις τελευταίες τεχνικές παγκοσμίως, καθώς και την παρουσίαση της λαχταριστής νέας του Collection 2016.

hammon1

Από τις 11 ως τις 13 του μήνα λοιπόν και για 6 ώρες ημερησίως, ο Emmanuel Hamon θα παρουσιάσει στο κοινό τα νέα γλυκά του, όπως τα Banana Caramel and Tonka religieuse, Millefeuille Entremets “Kafo tempo”, Entremets “Tsema”, Apricot and Lavender eclair και Jiao tart.

Μάλιστα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν και πιστοποιητικό παρακολούθησης, όπως και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν!

hammon

Λίγα λόγια για τον Chef
O Emmanuel Hamon είναι ο πρεσβευτής της CasaLuker, του μεγαλύτερου brand προϊόντων σοκολάτας, που εδρεύει στην Κολομβία. Εκτός από συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει σε μεγάλες εταιρίες του χώρου παγκοσμίως και τις επιδείξεις που υλοποιεί, είναι και ιδιοκτήτης ενός μοντέρνου ζαχαροπλαστείου στο Brest της Γαλλίας, από το 2001. Το 2003 δημιούργησε μια σειρά από καραμέλες με την επωνυμία P’tit Zef, με ανταπόκριση που ξεπέρασε τα σύνορα της Γαλλίας και έφτασε ως τη Νέα Υόρκη και την Οσάκα. Η προσφορά του αναγνωρίστηκε με τον καιρό και η δημιουργική, μοντέρνα δουλειά του, χρίζει ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό με την αδελφότητα Marmite d’or να το επιβραβεύει απονέμοντας του τιμητικό δίπλωμα.

hammon2

info
11-13 Οκτωβρίου, Advanced French Pastry Techniques, Emmanuel Hamon, ΙΕΚ PRAXIS – Σαριπόλου 5, Αθήνα. Διάρκεια : 6 ώρες ημερησίως. Ώρες Προγράμματος: 10:00π.μ – 16:00 μ.μ. Γλώσσα Προγράμματος: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά. Κόστος: € 350. Διοργανωτής: Gastronomy Essentials L.t.d, Τηλ. 6972 444820

Έκπτωση 15% δικαιούνται οι Συνδρομητες των περιοδικών So Good & Thuries Gastronomie στο πρόγραμμα του Emmanuel Hamon, ‘Advanced French Pastry Techniques’ τον Οκτώβριο σε περίπτωση που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.