Το στέκι των καλοφαγάδων της συμπρωτεύουσας, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνει το πετυχημένο σεμινάριο με θεματική που επικεντρώνεται στη διατροφική επιλογή της ωμοφαγίας.

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του Olicatessen, η Παυλίνα Χαρισιάδου θα συστήσει στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου 10 τροφές που μπορούν να ενταχθούν στη διατροφή τους καθημερινότητα κάνοντας επίσης μια αναλυτική εισαγωγή στην έννοια της ωμοφαγίας και τα οφέλη της για τον οργανισμό. Παραθέτοντας επίσης μια σειρά εμπεριστατωμένης επιχειρηματολογίας για τους λόγους που κάποιος μπορεί να ακολουθήσει την ωμοφαγική διατροφή, θα δώσει μια πλήρη εικόνα για τις πηγές πρωτεΐνης και σιδήρου αλλά και πρακτικές συμβουλές για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη συγκεκριμένη διατροφή απαντώντας επίσης στο συχνό ερώτημα για το αν η ωμοφαγία είναι ασφαλής.

Info
12 Σεπτεμβρίου, Β. Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2313 030286.
Info@olicatessen.gr
Είσοδος ελεύθερη μόνο με προκράτηση