Τον πιο νόστιμο τρόπο βρήκαν για να βοηθήσουν έναν συμπολίτη μας -χαρλεά- που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson, διοργανώνοντας ένα street food event με τέσσερις κορυφαίους σεφ.

12666261_1032626293426888_1065704832_n
12666312_1032626276760223_270982977_n
Από πάνω προς τα κάτω: Γρηγόρης Χέλμης, Χρόνης Δαμαλάς

Ο Σταμάτης Τσίλιας, ο Χρόνης Δαμαλάς, ο Γρηγόρης Χέλμης και ο Βησσαρίων Παρθένης ενώνουν, λοιπόν, τις μαγειρικές τους δυνάμεις την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, ετοιμάζοντας τα πιο γευστικά burger που έχεις δοκιμάσει.

12659731_1032625950093589_287626474_n

Σα να λέμε, burger με μοσχάρι, λαχανοσαλάτα με κίμτσι και καραμελωμένα κρεμμύδια με μπέικον και jack Daniels!

12660327_1032626290093555_699822502_n12626151_1032626280093556_773333994_n
Από πάνω προς τα κάτω: Βησσαρίων Παρθένης, Σταμάτης Τσίλιας

Και το καλύτερο; Ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί στον φίλο τους, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Μαζί τους θα βρίσκονται πολλοί επώνυμοι σεφ, ανθρωποι της γαστρονομίας, δημοσιογράφοι και φυσικα όλος ο κοσμος που αγαπάει την μοτοσυκλέτα.

info
5 Φεβρουαρίου, Ηarley Davidson Club Hellas, Αγίας Παρασκευής 50, Μπουρνάζι, τηλ. 210 3474282. Είσοδος 10 ευρώ με μπέργκερ και μία μπίρα. Αν κάποιος προτιμά ουίσκι +3 ευρώ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
  • Σωτήρης Μπ.

    Μονο εδω στην ΕΛΛΑΔΑ λεμε τους μαγειρες ΣΕΦ . Ο ΣΕΦ δε γινεται τελειωνοντας απλα μια σχολη μαγειρικης εστω και κορυφαιας , τωρα τι μας λενε οι ΣΕΦ οτι ειναι ΣΕΦ , μονο αυτοι το ξερουν .

    • ΛΟΚ

      Επιτελους, λεει καποιος το αυτονοητο-βεβαια στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις και ο κλαδος δεν θα μπορουσε να ειναι εξαιρεση. Με λιγα τατουαζ και υφος λεγονται σεφ( σεφ του κ…ου δηλαδη). Ενα παραδειγμα για να καταλαβουν ισως οι εγχωριοι <> τι μαλ….ες λενε και ποσο ασχετοι ειναι. Λοιπον π.χ.στην Ελβετια οι CHEF – Eidgenossische diplomierte Kuechenchef, εχουν το κυρος ενος καθηγητη πανεπιστημιου. Ο λογος? Ξεκινουν απο μαθητευομενοι, μετα βοηθοι, β᾽, α᾽μαγειροι, Sous Chef, κ.ο.κ., παντα μετα απο σκληρη πρακτικη εξασκηση διπλα σε γνωστες και σε καθε αλλαγη επιπεδου μετα απο δυσκολες γραπτες εξετασεις. Τελος απο Sous Chef για να γινεις Chef δινεις εξαιρετικα δυσκολες εξετασεις. Οταν γινεις ομως ΣΕΦ, απλα ξερεις σχεδον τα παντα για την τεχνη της κουζινας. Στην Ελλαδα, μερικα βλαχακια με κοτσιδα και τατουαζ και εκμαθηση απο καποια σχολη και το ιντερνετ βαπτιζονται σεφ, αν ειναι και ωραια παιδια που κανουν χατηρια ακομη καλυτερα..! (βεβαια υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις παιδιων με μεγαλη εργατικοτητα και ταλεντο, οπως Α.Πετρετζικης και ελαχιστοι αλλοι)

      • Σωτήρης Μπ.

        Και να προσθεσω στις ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ διευκρινισεις ΣΟΥ , οτι οι ΣΕΦ ειδικευονται σε 1 ειδος μαγειρικης , αλλο που μπορουν να φτιαξουν σχεδον τα ΠΑΝΤΑ .