Για όλους εμάς που το Πάσχα θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους μας όχι μόνο με τα φαγητά αλλά και με το όμορφα διακοσμημένο τραπέζι, το Common Secret διοργανώνει σεμινάριο πασχαλινού Αrt de la table με την Anna-Maria Barouh, στις 19 Μαρτίου.

common3
Η νέα, ανοιξιάτικη διακόσμηση του εστιατορίου

Η πληθωρική Anna-Maria Barouh αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για μια αισθητική αναβάθμιση της διακόσμησης του πασχαλινού τραπεζιού και ποιο θα ήταν το ιδανικότερο μέρος, αν όχι ένα από τα στιλάτα εστιατόρια της πόλης, το Common Secret, που εκτός από τα νόστιμα πιάτα του διακρίνεται και για την ξεχωριστή του διακόσμηση, η οποία ανανεώνεται συχνά.

common2

Παράλληλα, η Anna-Maria Barouh θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες και συνταγές για πασχαλινά γλυκίσματα, ενώ για μία έξτρα χειροποίητη, γλυκιά πινελιά στο τραπέζι, εορταστικά μπισκότα της θα είναι διαθέσιμα προς πώληση εκείνη την ημέρα και ως την Μεγάλη Παρασκευή.

info
Δευτέρα 19 Μαρτίου, Πασχαλινό Αrt de la table, Common Secret, Λεωφ. Κηφισίας 324, Κηφισιά, τηλ. 210 6233810. Ώρα έναρξης: 18:00. Κόστος συμμετοχής: €20 (περιλαμβάνει καφέ, cake και cookies της Anna-Maria Barouh).
Λόγω περιορισμένων θέσεων, η κράτηση μπορεί πραγματοποιηθεί μόνο τηλεφωνικά (στο τηλ. του εστιατορίου) μέχρι τις 17/3.