Η Negroni Week επέστρεψε και φέτος, καλώντας μας για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 5 έως τις 11 Ιουνίου, να πιούμε μόνο negroni και, μάλιστα, για καλό σκοπό.

Με μότο «7 ημέρες, 3 συστατικά (Campari, gin, vermouth), 1 απλός τρόπος να συμβάλεις», η παγκόσμια πρωτοβουλία Negroni Week και τα συνεργαζόμενα bars, μας προτρέπουν να γίνουμε κομμάτι της σημαντικής δράσης, καθώς για κάθε ποτήρι από το διάσημο κοκτέιλ που απολαμβάνεις αυτές τις μέρες, μέρος των εσόδων προσφέρεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ιδρύματα.

negroni week

Η Ελλάδα συμμετέχει για 3η χρονιά φέτος, ενώ ο θεσμός πραγματοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια παγκοσμίως. Ενδεικτικό του πόσο δημοφιλής είναι η Negroni Week είναι το πόσο αυξάνονται οι συμμετέχοντες και τα έσοδα κάθε χρόνο –ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ξεκίνησε με μόλις 100 συμμετοχές και πλέον μιλάμε για χιλιάδες, ενώ το 2015 συγκεντρώθηκαν 320.000 δολάρια και πέρυσι 400.000 δολάρια!

info
5-11 Ιουνίου, Negroni Week. Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα σημεία που συμμετέχουν στο Negroni Week 2017, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Campari στο facebook και στο site www.negroniweek.com