Στο Artisanal της Κηφισιάς, ο δημιουργός των ARTISANS, Κίμων Φραγκάκης, υποδέχθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου τον δημιουργό της TAF, Γιάννη Ταλούμη, ο οποίος μας μύησε στα μυστικά του καφέ και μας ταξίδεψε σε τροπικές φυτείες, εκεί όπου γεννιούνται τα πολύτιμα «κεράσια» του καφέ.

LR_Nikos_Karanikolas-0452

artisans2
Ο Νεκτάριος Ντάλλας με το Γιάννη Ταλούμη

Ηθοποιοί όπως ο Ρένος Χαραλαμπίδης και ο Γιώργος Νανούρης, προσωπικότητες όπως η φωτογράφος Μάρα Δεσύπρη και ο δημιουργός του Yatzer Κώστας Βογιατζής και δεκάδες ακόμα άνθρωποι της τέχνης, των media και του επιχειρείν, βρέθηκαν εκεί και είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στη μαγεία του εκλεκτού καφέ, του φίνου κασμίρ και να απολαύσουν το κορυφαίο ρούμι Zacapa 23, τόσο στην ατόφια μορφή του, όσο και σε ένα κοκτέιλ-έκπληξη με καφέ TAF.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη γευσιγνωσία του φρεσκοκομμένου καφέ και να συζητήσουν για τα αρώματα διαφορετικών ποικιλιών. Ορισμένοι, όπως ο δημοσιογράφος και σεφ Ηλίας Μαμαλάκης έκαναν και τις δικές τους παρατηρήσεις από μικροφώνου ενώ όλοι κράτησαν σημειώσεις στην έντυπη γευστική «παλέτα» που είχαν στο τραπέζι τους.

LR_Nikos_Karanikolas-0606

John-Taloumis

Η πρώτη συνάντηση των Artisans έκλεισε με την ομάδα του Artisanal να προσφέρει finger foods με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, ενώ η Reserve Brand ambassador της Diageo Άντζελα Μαριδάκη, πρότεινε ένα κοκτέιλ-έκπληξη με Zacapa, πικρή σοκολάτα Valhrona και κρύο καφέ Taf, ως επίλογο σε μια εξαιρετική βραδιά.