Ζυθοποιία, γαστρονομία και διασκέδαση συναντώνται και πάλι στο φετινό ετήσιο κερκυραϊκό φεστιβάλ μπύρας και γαστρονομίας που ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου.

Πολιτισμός, παράδοση, γεύση και φυσικά άπλετη μπύρα θα γεμίσουν το φετινό πενθήμερο «Corfu Beer Festival» που θα πραγματοποιηθεί στον Αρίλλα Κέρκυρας. Οι κερκυραϊκές μπίρες θα συνυπάρξουν με μπίρες από Αγγλία, Ιρλανδία, Σκωτία και Ουαλία δίνοντας την ευκαιρία στους «μπιρόφιλους» επισκέπτες να απολαύσουν πρωτότυπες γεύσεις.

Ο χώρος της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας θα φιλοξενεί ζυθοποιούς από τις προαναφερόμενες τοποθεσίες και θα διαθέτει τον εξοπλισμό και τις πρώτες ύλες για να παράγουν τη δική τους μοναδική μπίρα. Οι ζυθοποιίες που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ είναι οι εξής: The Little Beer Corporation (Αγγλία), Everards Brewery (Αγγλία), Galway Bay Brewery (Ιρλανδία), Conwy Brewery (Ουαλία) και Kelburn Brewing Company (Σκωτία).

Φυσικά μπίρα χωρίς συνοδεία κάποιας λιχουδιάς δεν νοείται… «Corfu meets UK» με μουσακά, σουβλάκι, πίτα-γύρο και παραδοσιακούς λουκουμάδες που θα βρεθούν στο ίδιο έδαφος με Steak Pie, Fish and Chips και παραδοσιακά αγγλικά λουκάνικα.

Τη γαστρονομική αυτή γιορτή θα  συμπληρώσουν ελληνικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα καθώς και μουσικοί και χορευτές από Αγγλία, Ιρλανδία, Σκωτία και Ουαλία.

8-12 Οκτωβρίου, www.corfu-beer.com/festival