To Astir Palace μας προσκαλεί να περάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με μουσική, προτάσεις δώρων, γαστριμαργικές αναζητήσεις και πολλές εκπλήξεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Το στολισμένο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa «μυρίζει» Χριστούγεννα και ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή που περιλαμβάνει πολλές εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες κάνουν τις οικογενειακές εξόδους μοναδικές. Συγκεκριμένα, ως τις 6 Ιανουαρίου μπορείς να απολαύσεις αγγλικό παραδοσιακό τσάι, χριστουγεννιάτικα μπισκότα με κανέλα και γλυκά, χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μουσικά σχήματα, να αγοράσεις δώρα για τους αγαπημένους σου και, βέβαια, μην ξεχάσεις να παραγγείλεις τη γαλοπούλα για το εορταστικό οικογενειακό τραπέζι, με τη μοναδική συνταγή της κουζίνας του Αστέρα.

Σημείωσε ότι η εορταστική γαλοπούλα συσκευάζεται σε πολυτελή ξύλινη συσκευασία των έξι ατόμων και η παραγγελία της με όλα τα συνοδευτικά εδέσματα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 3 μέρες πριν την ημερομηνία παράδοσης. Όσο για την τιμή της, είναι 195 ευρώ.

grand-deluxe-detail

Αν πάλι αναζητάς μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία που περιλαμβάνει και διαμονή, το ξενοδοχείο Arion Resort & Spa έχει γιορτινές προτάσεις από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις ένα από τα δωμάτια ή τις σουίτες του ξενοδοχείου (από 165 ευρώ ανά ημέρα). Μάλιστα, η διαμονή στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει: Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ στο εστιατόριο και εορταστικό καλωσόρισμα στο δωμάτιο, δωρεάν WiFi στο δωμάτιο, early Check-in και αναχώρηση ως τις 16:00 χωρίς επιπλέον χρέωση (βάσει διαθεσιμότητας), 30% έκπτωση στο Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο μενού για Παιδιά έως 7 ετών, 30% έκπτωση στο δεύτερο δωμάτιο για οικογένειες (για παιδιά ως 12 ετών), καθώς και αναβάθμιση στην επόμενη κατηγορία δωματίου (βάσει διαθεσιμότητας).

Εορταστικές εκδηλώσεις στo Astir Palace
Την παραμονή των Χριστουγέννων το Astir σε μυεί στον κόσμο των γεύσεων μέσα από ένα δείπνo στο στολισμένο Alexander Ballroom (από 98 ευρώ το άτομο), με συνοδεία μουσικής από 4μελή ορχήστρα, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων απολαμβάνεις παραδοσιακά εορταστικά εδέσματα σε μπουφέ, παρέα με την οικογένεια σου (από 82 ευρώ το άτομο).
Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πάλι, υποδέχεσαι το νέο έτος απολαμβάνοντας ένα εξαίσιο μενού από τον Executive chef, στο Alexander Ballroom (από 128 ευρώ το άτομο), ενώ στη συνέχεια, το ρυθμό δίνει το πλούσιο πρόγραμμα της ορχήστρας. Επιπλέον, για όσους ξενυχτήσουν, υπάρχει και πρωινός εορταστικός μπουφές (από 30 ευρώ το άτομο), καθώς και εορταστικό brunch και ζωντανή μουσική (προς 92 ευρώ το άτομο).

studioreskos_3419

Τέλος, το γνωστό εστιατόριο Matsuhisa Athens συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Astir Palace με εορταστικά Omakase μενού. Για την παραμονή Χριστουγέννων η τιμή μενού είναι 95 ευρώ το άτομο, ενώ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς 125 ευρώ το άτομο.

Και επειδή οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι απόλυτα συνυφασμένες με κλίμα οικογενειακής χαράς, η ομάδα του παιδικού κλαμπ έχει προγραμματίσει δραστηριότητες ειδικά για τα παιδιά.

info
Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8902000, www.arionresortathens.com, www.astir-palace.com.
Matsuhisa Athens, τηλ. 210 8960510.