Σεφ και bartenders ενώνουν τις δυνάμεις τους τις Πέμπτες στο Alexander’s Bar του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, συνδυάζοντας ιδανικά οστρακοειδή με βότκα και cocktails.

Στο oyster bar, λοιπόν, που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου και γίνεται κάθε Πέμπτη ως τις 10 Μαρτίου, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, όπως στρείδια Ροκφέλερ, μύδια γκρατινέ με κάππαρη και ντομάτα, χτένια au gratin με σάλτσα βουτύρου και τρούφα, αχνιστά σαλιγκάρια της θάλασσας με λεμόνι, πετροσωλήνες ριζότο και μεσογειακή πίτσα με όστρακα.

Δίπλα τους και κρύα πιάτα ή αλλιώς στρείδια, κυδώνια και γυαλιστερές στον πάγο, καθώς και χτένια καρπάτσιο. Θα τα απολαύσεις παρέα με ένα ποτήρι premium βότκα, ένα royal vodka martini, ένα cosmopolitan, ένα vodka gimlet ή ένα vodka Hemingway, υπό τους ήχους live μουσικής! Στα συν, ότι το oyster bar ανοίγει τις πόρτες του στις 19:30, οπότε χαλαρά το συνδυάζεις με μια after office έξοδο στο κέντρο.

info
Alexander’s Oyster Bar, πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, τηλ. 210 3330000. Διάρκεια: κάθε Πέμπτη ως τις 10 Μαρτίου. Ώρες λειτουργίας: 19:30-23:30. Κόστος: € 35-40.