Το Πάσχα μοιραζόμαστε!

​To Olive παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα τραπέζια που μας ενώνουν και τις συνταγές που αποθεώνουν τις πρώτες ύλες της εποχής. Αρνί, μεζέδες, άγρια χόρτα και φρέσκα τυριά σε μια λαμπρή, ανοιξιάτικη φιέστα​!

EYAGGELOY

Το Πάσχα είναι η γιορτή που μας ενώνει, είναι η αφορμή για να στηθεί το πιο εμβληματικό τραπέζι της χρονιάς, που θα δημιουργήσει ψυχικούς δεσμούς και αναμνήσεις για πάντα.Τ​ο πασχαλινό τραπέζι είναι από την παράδοσή μας σχεδιασμένο, έτσι ώστε όλη η οικογένεια να μοιράζεται ​κι αυτή ακριβώς η ιδιαιτερότητα είναι το θέμα του νέου Olive.

Ταξιδέψαμε σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, για να καταγράψουμε ​τις πρώτες ύλες της εποχής, όπως οι φράουλες και τα φρέσκα τυριά, αλλά και το μεράκι των ανθρώπων της υπαίθρου που αφιερώνονται στη γη και τις φάρμες τους.

10_FOYRNOI

*Ανακαλύψαμε 20+4 φούρνους με εξαιρετικό ψωμί.

7_KRASI

*Σας προτείνουμε 9 ποικιλίες κρασιού για τη μεγάλη γιορτή της άνοιξης.

3_TRAPEZA-AGAPHS

*Στρώνουμε το τραπέζι της αγάπης για την πιο Λαμπρή μέρα του χρόνου.

Ακόμη, στο πασχαλινό αφιέρωμα του νέου Olive

*Ο Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει τα πιο αγαπημένα πασχαλινά πιάτα. Αρνάκι στη γάστρα, γεμιστό στο ταψί και παϊδάκια, κοκορέτσι και γαρδουμπάκια.

EPOXIKA

*Η Ντίνα Νικολάου αξιοποιεί τα υλικά της εποχής σε πεντανόστιμες συνταγές. Μαγειρίτσα κοκκινιστή, λυχναράκια και γαλατόπιτα, ομελέτα με κουκιά, σπαγγέτι με φράουλες.

LIBANEZIKO

*Η Abir el Wazzan προτείνει τις γιορτινές συνταγές του Πάσχα από την πατρίδα της, τον Λίβανο. Αρνάκι και πιλάφι με κιμά και ξηρούς καρπούς, αρνίσια σουβλάκια, αυθεντική φατούς και ταμπουλέ και για γλυκό Znoud el sid.

KARATHANOSOREKTIKA-XELMHS

*Ο Νίκος Καραθάνος εμπνέεται από το αυγό και μας δίνει μια ξεχωριστή συνταγή ενώ ο Γρηγόρης Χέλμης ετοιμάζει τα μεζεδάκια της γιορτής.

KATHE-MERA

*Η Εύα Μονοχάρη στρώνει το καθημερινό τραπέζι με κεφαλονίτικη κρετόπιτα και άλλες νοστιμιές.

Olive, μοιραζόμαστε μαζί σας το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Μην το χάσετε!