Brave New Year 2018! Οι κανόνες που αλλάζουν το βραδινό ντύσιμο, οι οδηγίες για το πιο φρέσκο πρόσωπο στο πάρτι και 165 cool δώρα για να διαλέξεις το δικό σου.

Στο Marie Claire Ιανουαρίου ντύνουμε τη διάθεσή μας με τα ωραιότερα φορέματα,
η Νέα Υόρκη γίνεται η πόλη –έμπνευση για τη μόδα και την ομορφιά και η θηλυκότητα επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ στο βραδινό ντύσιμο που φτιάχτηκε για να την αποθεώσει. Αλλάξτε μαζί μας τους κανόνες για το dress code της γιορτής: κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ο τρόπος που ντύνεται το ίδιο.
Οι ακούραστες ρεπόρτερ της ομορφιάς σας παίρνουν από το χέρι και σας προτείνουν φυσικούς τρόπους αντιγήρανσης και την καλύτερη μέθοδο για να αποτοξινώσετε την επιδερμίδα μετά το hangover της Πρωτοχρονιάς. Το beauty team του Marie Claire ποντάρει ενθουσιασμένο στο skin relax και τα fillers που προτιμούν τα μοντέλα για να αντιμετωπίσει τη φθορά του χρόνου στο πρόσωπο.

Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι είναι ημέρες χαράς και unboxing και έτσι ξετρυπώσαμε για εσάς τα ωραιότερα δώρα για κάθε βαλάντιο. Σε ένα συναρπαστικό χρωματικό mix σας παραθέτουμε 165 επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ μόδας, αντικείμενα ομορφιάς, διακοσμητικά για το σπίτι, στολίδια και gadgets για να βρείτε ανάμεσά τους το δικό σας θησαυρό.

Το Marie Claire αγαπάει το θέατρο και συναντά μερικούς από τους πιο ταλαντούχους πρωταγωνιστές του: Η Λένα Δροσάκη, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Μιχάλης Σαράντης μιλούν για τις παραστάσεις τους, αλλά και τη ζωή πάνω και πέρα από τη σκηνή, ενώ ένα φαντασμαγορικό φωτορεπορτάζ μας μεταφέρει στον Μαγικό κόσμο του Μουλέν Ρουζ.
Brave New Year 2018! Τι περιμένετε από αυτό; Το Marie Claire κάνει το πρώτο βήμα στη νέα χρονιά έχοντας ξεμπερδέψει με το παρελθόν, και έχοντας έτοιμη λίστα με relatio-lutions, με υποσχέσεις δηλαδή που δίνουμε στον εαυτό μας για τις σχέσεις μας, αλλά ρίχνοντας και μια ματιά στα ταρό για συμβουλές και διαλογισμό.
Μην χάσετε λοιπόν το πρώτο τεύχος του 2018, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, μόνο με το ΘΕΜΑ.
Marie Claire.

Αληθινό στιλ, νέο πάθος.