OliveMagazine

Σαλάτα με καρπούζι, ντοματίνια και μανούρι

salata-me-karpouzi-IMG_0123

Σαλάτα με καρπούζι, ντοματίνια και μανούρι

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 400γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 400γρ. καρπούζι χωρίς σπόρους, σε μικρούς κύβους (στο ίδιο μέγεθος περίπου με τα ντοματίνια)
  • 1 μικρό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
  • 100γρ. μανούρι ή φέτα χοντροσπασμένη
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
  • ½ κουτ. γλυκού σουσάμι μαύρο
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε σε ένα βαζάκι με καπάκι το ελαιόλαδο, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι και το δεντρολίβανο, κλείνετε και κουνάτε δυνατά ενωθούν τα υλικά.

Βάζετε σε μια σαλατιέρα ανακατεύετε τα ντοματίνια, το καρπούζι, το κρεμμύδι, τη μισή φέτα ή το μανούρι, περιχύνετε με το dressing και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε από πάνω με το υπόλοιπο τυρί, το μαύρο σουσάμι και σερβίρετε αμέσως.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
↑ Back To Top ↑