OliveMagazine

Σουβλάκια με γαλοπούλα και λαχανικά

skarmoutsos_souvlaki galopoula3

Σουβλάκια με γαλοπούλα και λαχανικά

Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:40'
Χρόνος αναμονής:8 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. φιλέτο γαλοπούλας Νιτσιάκος, σε κυβάκια
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 κολοκύθι
  • 8 ντοματίνια
  • 6 μανιτάρια
  • Για τη μαρινάδα

  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
  • 1 κουτ. σούπας λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χτυπάτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το λεμόνι, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.

Κόβετε το κρέας σε κύβους και το βάζετε στη μαρινάδα από το βράδυ. Κόβετε και τα λαχανικά σε τετράγωνα κομμάτια.

Περνάτε το κρέας σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά. Ψήνετε στο γκριλ του φούρνου στους 180˚C για 20 λεπτά περίπου. Συνοδεύετε με ρυζάκι, ψημένες πιτούλες ή άλλη γαρνιτούρα της αρεσκείας σας.

Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
↑ Back To Top ↑