OliveMagazine

Τηγανιά με μανιτάρια και λουκάνικο

Τηγανιά με μανιτάρια και λουκάνικο

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. μανιτάρια λευκά
  • ½ κιλό λουκάνικο χωριάτικο
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
  • 1 κρασοπότηρο κρασί λευκό
  • 1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι. Ρίχνετε τα μανιτάρια στο τηγάνι και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους και να στεγνώσουν.

Προσθέτετε τότε τα λουκάνικα και μαγειρεύετε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας. Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί. Προσθέτετε την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.

Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να απορροφηθεί όλο το κρασί. Ελέγχετε το αλατοπίπερο και σερβίρετε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
↑ Back To Top ↑