zele giaourti or_204653809
clock icon
15'

Ζελέ με γιαούρτι και βατόμουρα

Υλικά

  • 2 φακέλους Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Μούρο ή Φράουλα
  • 2 φλιτζάνια νερό καυτό
  • 500γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • Για τη διακόσμηση:

  • Φράουλες ή βατόμουρα

Τόσο εύκολο, τόσο δροσερό, τόσο φρουτένιο, αυτό το επιδόρπιο με Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ και γιαούρτι είναι ότι πρέπει για να ανάλαφρο τελείωμα σε ένα πλούσιο γεύμα.

Βράζετε το νερό και διαλύετε μέσα το περιεχόμενο από τους δυο φακέλους Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ. Αφού κρυώσει λίγο το μείγμα ρίχνετε μέσα το γιαούρτι και ανακατεύετε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μίγμα.
Μοιράζετε το μίγμα σε ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί το ζελέ. Σερβίρετε διακοσμώντας με φρέσκα βατόμουρα ή φράουλες.

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζετε το νερό και διαλύετε μέσα το περιεχόμενο από τους δυο φακέλους Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ. Αφού κρυώσει λίγο το μείγμα ρίχνετε μέσα το γιαούρτι και ανακατεύετε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μίγμα.

Βήμα 2

Μοιράζετε το μίγμα σε ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί το ζελέ. Σερβίρετε διακοσμώντας με φρέσκα βατόμουρα ή φράουλες.