OliveMagazine

Tηγανιά με λουκάνικο, πιπεριές και κεφαλοτύρι

Tηγανιά με λουκάνικο, πιπεριές και κεφαλοτύρι

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε μεγάλες ροδέλες
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης σε μεγάλα καρέ
  • 1 πιπεριά πράσινη σε μεγάλα καρέ
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • 1 κουτ. σούπας πιπέρι κόκκινο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 100γρ. κεφαλοτύρι σε κυβάκια
  • 1 φλιτζάνι μπίρα Odyssey Red Rhapsody
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ζεσταίνετε πολύ καλά μέχρι να κάψει ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Βάζετε μέσα τις ροδέλες λουκάνικου και σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές.

Προσθέτετε στο τηγάνι το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το θυμάρι και το κόκκινο πιπέρι και συνεχίζετε το σοτάρισμα σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.

Σβήνετε με την μπίρα, αλατοπιπερώνετε και χαμηλώνετε τη φωτιά. Ρίχνετε στο τηγάνι το κεφαλοτύρι, τα ντοματίνια και τη ρίγανη και ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσει το τυρί. Μεταφέρετε σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
↑ Back To Top ↑