Κάνε αυτό το fudge. Θα χρειαστείς μόνο 4 υλικά. Και θα χρειαστεί να περιμένεις μόνο δύο ώρες για να παγώσει. Μάς ευχαριστείς μετά.

Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
350γρ. κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια
1 και ½ κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
¼ κουτ. γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Απλώνουμε σε ένα βαθύ ταψί γύρω στα 22εκ, αντικολλητικό χαρτί. Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε το γάλα, ανακατεύουμε, ρίχνουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα. Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τη βανίλια και το αλάτι. Ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα στο ταψάκι και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον. Bγάζουμε το fudge με το αντικολλητικό χαρτί από το ταψί. Κόβουμε σε κομμάτια. Αν θέλουμε ρίχνουμε και στο κάθε κομμάτι, ανθό αλατιού.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr