Όλα τα πολιτικά σκίτσα του Αρκά για την «Πρώτη Φορά Αριστερά» σε δύο αξεπέραστες ακυκλοφόρητες συλλογές του μεγάλου κομίστα : «Ναι σε όλα» εκτάκτως αυτό το Σάββατο 26/5 και «Καθαρή Έξοδος» την Κυριακή 3/6 αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ).

Τα εκπληκτικά άλμπουμ «Ναι σε όλα» και «Καθαρή Έξοδος» του Αρκά έρχονται στο ΘΕΜΑ
Τα «Ναι σε όλα» και «Καθαρή Έξοδος», δύο άλμπουμ του Αρκά που σατιρίζουν χωρίς έλεος την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» θα προσφέρει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 26 Μαΐου και την Κυριακή 3 Ιουνίου, οι πιο επίκαιρες, οι πιο σαρκαστικές και διεισδυτικές συλλογές σκίτσων του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού κόμικ γκρεμίζουν τους πολιτικούς μύθους που διαδίδουν οι κυβερνώντες.

arkas-mesa

Με μινιμαλιστικό σχέδιο και τρομερά ευθύβολες ατάκες, ο Αρκάς ξεδιπλώνει το μοναδικό του ταλέντο αποτυπώνοντας, πολλές φορές σε ένα και μόνο καρέ, αυτό που συμβαίνει τώρα. Διακωμωδεί και αποδομεί ταυτόχρονα τα μυθεύματα της κυβερνητικής προπαγάνδας, την έλλειψη οποιουδήποτε είδους συνέπειας ανάμεσα σε λόγια και έργα, την πάση θυσία αγκίστρωση στην εξουσία. «Όταν οι πολιτικοί λένε: “Ο λαός μας” δεν εννοούν ότι ανήκουν στο λαό, αλλά ότι ο λαός τους ανήκει» μονολογεί μια φιγούρα που επινόησε ο Αρκάς. «Πώς να ζήσεις σε μια χώρα που έχει απαγορευτεί η φιλοδοξία;» αναρωτιέται κάποιος άλλος κοιτάζοντας στα μάτια τον αναγνώστη. «Αν αφιέρωναν στα προβλήματα της χώρας το ένα δέκατο του χρόνου και της ενέργειας που ξοδεύουν για να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, η χώρα θα απογειωνόταν!» παρατηρεί ο τρίτος κ.ο.κ. Οι στιγμές εθνικής αυτογνωσίας μέσα από τη στιγμιαία, κεραυνοβόλο σοφία του Αρκά είναι όσες και οι σελίδες των άλμπουμ «Ναι σε όλα» και «Καθαρή Έξοδος».

Κυκλοφορούν τις επόμενες δύο Κυριακές 27 Μαΐου και 3 Ιουνίου, μόνο μαζί με το «Πρώτο ΘΕΜΑ». Μαζί αυτό το Σάββατο και το Olive Ιουνίου. Μην τα χάσετε!