Εντάξει, δεν είναι όλοι μες την καλή χαρά όταν πρόκειται να μαγειρέψουν όμως αν δεν «το’ χεις» ή το νευρικό σου σύστημα δεν είναι για πολλά πολλά, ε, μην το κάνεις. Ο Σουηδός You Tuber Niclas Lundberg πάντως δεν φαίνεται να σκέφτεται έτσι αφού έχει δημιουργήσει ολόκληρη σειρά από videos με τον ίδιο να μπαίνει στην κουζίνα σίγουρα όχι σε … μεγάλα κέφια.

Στο κανάλι «Regular Ordinary Swedish Meal Time», με γερή δόση σουηδικού χιούμορ, ο μουσάτος και ιδιαίτερα νευρικός (επιεικώς τον αποκαλούμε έτσι και θα δείτε στο video τι εννοούμε) πρωταγωνιστής δεν θα λέγαμε ότι δίνει την κλασική εικόνα συνταγών μαγειρικής. Φαίνεται μάλλον να προτείνει μερικούς τρόπους «εκτόνωσης» αν βρίσκεσαι σε κατάσταση που έχεις μόνιμα νεύρα και αντί να καταφύγεις σε σάκο του μποξ προτιμάς να μπεις στην κουζίνα. Εμείς πάντως δεν θα θέλαμε να δοκιμάσουμε μενού από τα χεράκια του ούτε να βρεθούμε μπροστά του γιατί μάλλον η συνάντηση θα κατέληξε σε… κουζινομαχίες!

Δείτε μερικά από τα -απολαυστικά κατά μία ευρύτερη και όχι γευστική έννοια- video που έχει ανεβάσει στο κανάλι του. Βέβαια τα «Behind the Scenes», έχουν γέλιο, δεν μπορούμε να πούμε, και πραγματικά λυπόμαστε αυτόν που αναλαμβάνει το καθάρισμα του «βομβαρδισμένου» τοπίου…