Το αστέρι των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο «ιπτάμενος» Γιάννης, ο Γιάννης με το επώνυμο που είναι τόσο τεράστιο όσο και το ταλέντο του ή αλλιώς ο Γιάννης της καρδιάς μας, τα σπάει στους αγώνες του NBA, κάνει τα παρκέ να τρίζουν και τις μπασκέτες να αναστενάζουν.

463465246_10

Πετύχαμε ένα παλιό βιντεάκι που τον δείχνει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και στη μαγειρική! Αρχικά περιγράφει μια κλασική μέρα της ζωής του που περιλαμβάνει –τι άλλο;– πολλή προπόνηση. Καθότι φαν της πίτσας, όμως, και μόνιμος κάτοικος του Μιλγουόκι, στο Ουινσκόνσιν, σκέφτηκε μετά τη σκληρή προπόνηση να πεταχτεί στο εργοστάσιο πίτσας της περιοχής, το Palermo’s pizza factory, για ένα νόστιμο tour. Αφού παρακολούθησε εκεί πώς φτιάχνουν το ζυμάρι κάθισε δίπλα στους μάστερ της «τέχνης» πετώντας ζυμάρι στον αέρα και ψήνοντας τη δική του, ολοδική του πίτσα…

giannis-antetokounmpo-bucks-feature

Δείτε εδώ το βίντεο της προπόνησης του Γιάννη που καταλήγει σε «κορυφαίες» μαγειρικές επιδόσεις. Για όσους θέλουν να πάνε κατευθείαν στο… ψητό, το 3:22 λεπτό του βίντεο είναι ιδανικό:

Αν δεν σας πείθει ως μάγειρας, θα σας πείσει εδώ με τα 10 πιο εντυπωσιακά καρφώματα της καριέρας του: