Η Nicole Kidman ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή “The Ellen Show” της Ellen DeGeneres και άφησε άφωνο το κοινό, όχι με κάποια αποκάλυψη για την προσωπική ή επαγγελματική της ζωή, αλλά με την αγένεια της, όταν έφτυσε το φαγητό που είχε ετοιμάσει στην ίδια εκπομπή η γνωστή Ιταλοαμερικανίδα σεφ Giada De Laurentiis.

Όταν μαγειρεύει ένας σεφ live σε κάποια εκπομπή, ξέρει ότι μπορεί να τύχουν διάφορα ευτράπελα, από το να αργεί να μαγειρευτεί κάποιο υλικό, πηγαίνοντας πίσω τη συνταγή, μέχρι να μην ξεφορμάρεται καλά το γλυκό, καταλήγοντας σε μικρή καταστροφή. Βέβαια, υπάρχει ένας κανόνας ευγενείας στις τηλεοπτικές εκπομπές, με όσους δοκιμάζουν το φαγητό ή το γλυκό να το εκθειάζουν ή τουλάχιστον να προσπαθούν πάντα να βρουν κάτι καλό να πουν. Η Nicole Kidman όμως, από ότι φαίνεται δεν σκάει για κάτι τέτοια. Απόδειξη, η συμπεριφορά της στο The Ellen Show.

NicoleKidman

Η διάσημη ηθοποιός, λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ellen DeGeneres και την ίδια μέρα καλεσμένη και η διάσημη στην Αμερική σεφ Giada De Laurentiis, προκειμένου να τους δείξει πώς φτιάχνονται τα ιταλικά arancini (ρυζοκροκέτες) με αγκινάρα και πίτσα με μάραθο και κλημεντίνες. Μάλιστα, Kidman και DeGeneres έπρεπε να συμμετέχουν στο μαγείρεμα με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία όμως. Το χειρότερο όμως ήρθε όταν αποφάσισαν να δοκιμάσουν την πίτσα, με τις δυο τους να γελάνε και την Kidman να λέει ότι είναι σκληρή, πριν αφαιρέσει το κομμάτι από το στόμα της, χωρίς καν να προσπαθήσει να το κρύψει!

Η Giada De Laurentiis μπορεί να συνέχισε να είναι γελαστή, ωστόσο ενοχλήθηκε και έσπευσε να επισημάνει στην Kidman ότι τα φαγητά που δοκίμασε βρισκόντουσαν στο στούντιο επί 5 ώρες πριν έρθει η στιγμή να τα παρουσιάσουν, ενώ αμέσως μετά έκανε λόγο για το νέο της show στο Food Network, συμπληρώνοντας ότι αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που εμφανίστηκε στην εκπομπή.