Τα παιδιά του καναλιού HiHo Kids στο Youtube έχουν την ευκαιρία κάθε βδομάδα να δοκιμάζουν κουζίνες όλου του κόσμου. Σε ένα από τα τελευταία βίντεο η δική μας, η ελληνική, είχε την τιμητική της με τους πιτσιρικάδες να έχουν τις πιο ξεκαρδιστικές αντιδράσεις. «Είμαι έτοιμος για μια περιπέτεια φαγητού!», είπε ένα αγοράκι αφού παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει απολύτως τίποτα για την Ελλάδα.

kids

Το πρώτο φαγητό που δοκίμασαν ήταν τα τυροπιτάκια. «Αυτό το τρώνε για πρωινό;», ρώτησε ένα κοριτσάκι εμφανώς σοκαρισμένο. «Αυτό δεν μοιάζει με πρωινό. Μοιάζει με βραδινό». Όπως και να έχει όλα τα παιδιά τα λάτρεψαν, ενώ ενθουσιάστηκαν και με το φύλλο. Στη συνέχεια δοκίμασαν καλαμάκι σουβλάκι με τζατζίκι. Άλλα λάτρεψαν το κρέας και άλλα το…γιαουρτοσκόρδιον! Γούστα είναι αυτά!

kids2

Δυστυχώς κανένα όμως δεν είπε καλά λόγια για το επόμενο πιάτο στο μενού. Ο παραδοσιακός μουσακάς, που συνήθως ενθουσιάζει τους τουρίστες και τα ελληνόπουλα, απογοήτευσε τα μικρά, τα οποία περίμεναν γεύση παρόμοια με λαζάνια και αντί αυτού γεύτηκαν μετλιτζάνα.

kids4

Ευτυχώς το βίντεο έκλεισε με χαρούμενη νότα καθώς όλα τα παιδιά λάτρεψαν τον χαλβά που τους σέρβιραν ως επιδόρπιο. «Θέλω να το φάω όλο!», είπε χαρακτηριστικά ένα κοριτσάκι.

kids5

Μπορεί κάποια πιάτα να δίχασαν, αλλά όπως φαίνεται η ελληνική κουζίνα κατάφερε να συγκεντρώσει πολλά likes αλλά και views, καθώς το συγκεκριμένο βίντεο το έχουν δει περίπου 1 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

Δείτε ακόμη:
Ξεκαρδιστικό video: Παιδιά δοκιμάζουν για πρώτη φορά ελληνικό φαγητό