Κάνε στην άκρη Salt Bae! Το 2018 είναι η χρονιά του Cilantro Bae, χάρη σε ένα βίντεο που έγινε viral στο Twitter προ ημερών και το οποίο δείχνει ένα σεφ να ψιλοκόβει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ένα τεράστιο ματσάκι με κόλιανδρο.

Το βίντεο με τον σεφ Rogelio αναρτήθηκε στο Twitter από τη Rebecca Casteñeda και όπως αποκάλυψε η ίδια λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, ο σεφ ψιλοκόβει κόλιανδρο στο εστιατόριο El Camino, του πατέρα του στην Καλιφόρνια. Αρχικά το βίντεο είχε δημοσιευθεί στο Snapchat, αλλά ύστερα από τα δεκάδες θετικά σχόλια που δέχθηκε, η Rebecca αποφάσισε να το «προσφέρει ως δώρο και στο Twitter», όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

cilantro3

Εάν αναρωτιέσαι γιατί η Rebecca αισθάνθηκε την ανάγκη να βιντεοσκοπήσει τον νεαρό να κάνει τη δουλειά του για δυόμιση περίπου λεπτά, να σε ενημερώσουμε πως όπως αποκάλυψε η ίδια δουλεύει σε αλυσίδα μεξικάνικου fast food και ο πατέρας της επέμενε να τραβήξει το εν λόγω βίντεο για να δείξε στον manager της το σωστό τρόπο να ψιλοκόβουμε κόλιανδρο.

cilantro

Το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί εμείς και περίπου 5 εκατομμύρια άλλοι χρήστες του διαδικτύου παρακολουθήσαμε επί δυόμιση λεπτά το εν λόγω βίντεο. Οι περισσότεροι πάντως υποστηρίζουν πως το βίντεο με τον Cilantro Bae ή Cilantro Corazón, όπως πολλοί τον αποκαλούν, είναι ασυνήθιστα χαλαρωτικό και αδυνατούν να σταματήσουν να το παρακολουθούν. #ΚαιΕμείς