Αν συμφωνείτε με την άποψη ότι η απόλαυση ενός γεύματος χάνεται όταν αυτό συνδυάζεται με την τηλεόραση, πόσο μάλλον όταν η ένταση είναι δυνατή, σίγουρα θα λατρέψετε το κανάλι “Peaceful Cuisine”, δηλαδή “Ήρεμη Κουζίνα”.

video3

Στο συγκεκριμένο κανάλι θα βρείτε καλογυρισμένα video με ποικιλία συνταγών που διαφέρουν από τα συνηθισμένα όχι ως προς τον τύπο των συνταγών, την αισθητική κ.λπ αλλά ως προς το κομμάτι της μουσικής επένδυσης, η οποία απουσιάζει. Εδώ δίνεται βάση στην ακρίβεια του τρόπου εκτέλεσης της κάθε συνταγής και δεν ακούγεται κάτι άλλο πέρα από τον ήχο του ανοίγματος των συσκευασιών, κοπής των υλικών, το βράσιμο του νερού κ.ά, ανάλογα με την εκτέλεση. Από τα εκατομμύρια προβολών και τους περισσότερους από 800.000 υποστηρικτές, συμπεραίνουμε ότι μάλλον είναι αρκετοί αυτοί που δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη μουσική ενός video αλλά στην ουσία, που δεν είναι άλλη από τη διαδικασία και το αποτέλεσμα.

video2

Διαλέξαμε, λοιπόν, μερικά από τα αγαπημένα μας που παρακολουθήσαμε στο κανάλι και βλέποντάς τα θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι έχουν κάτι μοναδικό.