Ο ευφάνταστος Γάλλος δημιουργός παγωτών και σορμπέ, Philippe Faur, έχει να μας παρουσιάσει πολύ ενδιαφέρουσες γεύσεις, αφού έχει αποδείξει ότι παίζει τις αλμυρές γεύσεις στα δάχτυλα.

Η μουστάρδα, το χαβιάρι και η μαύρη τρούφα είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις παγωτών και σορμπέ που δημιουργεί ο Philippe Faur και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυρίως για να ενισχύσουν σάλτσες ή να απογειώσουν γευστικά πιάτα και όχι τόσο ως επιδόρπια. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω μερικά από τα περίφημα παγωτά του Philippe, όμως πέρα από την ιδιαίτερη γεύση τους, κωλύομαι από τον ανασταλτικό παράγοντα που λέγεται τιμή. Γιατί σημειώστε ότι τα 100ml σορμπέ φουαγκρά κοστίζουν €118 περίπου. Ίσως κάποτε αγοράσω ένα τέτοιο παγωτό…

gourmet pagota