Όπως και να προτιμάτε τη margarita σας σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει τη νέα της «διαστημική» εκδοχή.

Είδαμε μπέργκερ να εκτοξεύεται στο διάστημα, διαβάσαμε ακόμα και για ουίσκι που θα βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη γη για τρία χρόνια για να ωριμάσει εκτός γης, αλλά το ανθρώπινο δαιμόνιο δεν σταματά εδώ.

Πρόσφατα είχαμε και άλλο «οινοπνευματώδες» απεσταλμένο στο διάστημα. Ο λόγος; Όχι για να κεράσουμε ποτάκι τους «γείτονες» αλλά για να εξετάσουμε κατά πόσο ένα τόσο διαφορετικό περιβάλλον επιδρά στα γευστικά του χαρακτηριστικά.

Όλα τα συστατικά του cocktail, λοιπόν, προστέθηκαν σε ένα «συμπαντικό» σέικερ, το οποίο ήταν ενσωματωμένο σε μια ειδική κάψουλα που στη συνέχεια εκτοξεύτηκε, έκανε μια βόλτα εκτός και στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής.

Αν αναρωτιέστε τελικά τι γεύση απέκτησε το cocktail, μάλλον θα μείνετε με την απορία αφού δεν έχει γίνει σχετική ανακοίνωση και τα μοναδικά στοιχεία που υπάρχουν διαθέσιμα για την ώρα είναι από τις περιγραφές του επίτιμου καθηγητή Dr. Peter Smith, από το Πανεπιστήμιο της Arizona.

Δείτε παρακάτω και τη διαδικασία εκτόξευσης