Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί το πρώτο πράγμα που θέλεις όταν ξυπνάς, όταν βγαίνεις να δεις φίλους ή όταν έχεις τις μαύρες σου και μένεις σπίτι είναι ένα φρέσκο και μυρωδάτο καφεδάκι;

Όχι, ο λόγος δεν είναι ότι είναι μια πολύ γλυκιά συνήθεια. Ούτε ότι είναι εκεί μπροστά σου και δεν έχεις τι άλλο να πιεις. Ο βασικός λόγος είναι ότι ο καφές είναι σαν τον καλύτερό σου φίλο. Τον θες δίπλα σου για τις καλές, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές. Είναι ο φίλος της χαράς και της παρηγοριάς. Και κάτι παραπάνω. Είναι μια πρωινή καλημέρα, που θα σε βοηθήσει ν’ ανοίξεις τα μάτια σου και θα σε τονώσει ευχάριστα, μιας και η καφεϊνη που περιέχει δρα ως τονωτικό, που είναι ένα κι ένα για τις πρωινές ώρες ή κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Ξέρεις, εκεί που νιώθεις ότι τώρα σβήνεις και σκέφτεσαι τι καλά που θα ήταν να έριχνες έναν μεσημεριανό υπνάκο…. Πίνεις ένα εσπρεσάκι και έρχεσαι στα ίσια σου!

Απαραίτητος συνοδοιπόρος στη ζωή και στην καθημερινότητά σου. Αυτό είναι ο καφές. Ένα στήριγμα για όλες τις ώρες της ημέρας. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο καφές έχει γίνει ολόκληρη επιστήμη, με τους baristas να κάνουν “ντοκτορά” στην παρασκευή του. Καφές με το γάλα από πάνω, καφές με το γάλα από κάτω, καφές με τη φωτογραφία σου πάνω στο αφρόγαλα, καφές μέσα σε χωνάκι, καφές μέσα σε κοκτέιλ, καφές με φύλλα χρυσού 24 καρατίων, καφές που φορτίζει ακόμα και το κινητό σου… και τι δεν έχουμε δει τον τελευταίο καιρό γύρω από τον καφέ. Το θέμα είναι, όμως, όπως και να χει, να μπορείς να φτιάξεις τον καφέ που εσύ θέλεις στο σπίτι σου. Και να μην χρειάζεσαι έναν barista για να στον φτιάξει. Να γίνεται μόνος του, απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Σαν να λέμε με το πάτημα μιας “διαστημικής” Dolce Gusto Movenza…

Οι νέες ντιζαϊνάτες πολυκαφετιέρες Dolce Gusto Movenza έχουν τον τρόπο: Απλά τοποθετείς μια κάψουλα στην ειδική θήκη και σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις έναν κρύο ή ζεστό καφέ στο φλυτζάνι σου! Ό,τι καφέ θες. Καπουτσίνο, εσπρέσο, latte macchiato, caramel latte macchiato, φίλτρου Americano, αλλά και άλλα ροφήματα. Chococino (ρόφημα με εξαιρετικής ποιότητας κακάο, συνδυασμένο με πλούσιο αφρόγαλα), μόκα, τσάι σε υπέροχες γεύσεις (macaron green tea, citrus honey black tea, Nestea ροδάκινο, Nestea λεμόνι) και άλλα συμπληρώνουν τη σειρά Νescafe Dolce Gusto, που αποτελείται από 24 διαφορετικές κάψουλες ροφημάτων Dolce Gusto.

H Μαντώ Γαστεράτου, για παράδειγμα, τρελαίνεται για chococino. Αλλά και για τσάι. Δες την στο βίντεο που ακολουθεί μαζί με τον Δημήτρη Καρέτσο να δοκιμάζουν τα απολαυστικά ροφήματα, που φτιάχνουν οι ίδιοι με μια Dolce Gusto Movenza.

Για να δεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νέων πολυκαφετιέρων της Dolce Gusto πάτα ΕΔΩ