Το Τhe Margi Brunch επέστρεψε στην ηλιόλουστη εξωτερική αυλή του ξενοδοχείου The Margi με ξεχωριστά πιάτα για μικρούς και μεγάλους, βασισμένα σε πρώτες ύλες από τη Margi Farm.

Margi-Nikos_Karanikolas-7016

MargiHQ-18-copy

Δια χειρός του Εxecutive Chef, Παναγιώτη Γιακαλή, τα κυριακάτικα πρωινά γεμίζουν με εκλεκτούς και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς και πολλές παρασκευές αυγών, όπως Florentine, benedict, απολαυστικά croquet-Madame, δροσερές σαλάτες και άλλα.
Όσον αφορά τα κυρίως πιάτα, οι προτάσεις ποικίλουν από ζουμερό Burger από angus beef μέχρι λαχταριστή σπαγγέτι carbonara. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ιδιαίτερες επιλογές γλυκών, όπως τα λαχταριστά pancakes με marple syrup.

info
Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8929160, www.themargi.com