Ποιος είπε ότι το brunch είναι μόνο για τις Κυριακές; Εμείς συνδυάσαμε την καθημερινή μας βόλτα στο κέντρο με ένα απίθανο πρωινό στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center και ταξιδέψαμε με την πρώτη μπουκιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Η μυρωδιά της φρεσκοψημένης ζύμης σε παίρνει πριν καλά καλά περάσεις το κατώφλι της εισόδου! Προσπερνάς το όμορφο, ζεστό και περιποιημένο πωλητήριο, ρίχνοντας γρήγορες ματιές στα καλούδια στα ράφια, και βρίσκεις τη θέση σου πίσω, στο αίθριο, στο κάτω μέρος ή μερικά σκαλιά πιο πάνω, στα δύο πανέμορφα μικρά μπαλκόνια, δίνοντας στο πι & φι την παραγγελία σου.

Απολαυστικοί, δυναμωτικοί χυμοί, τσάι και μυρωδάτοι καφέδες προσγειώνονται στο τραπέζι με το πιο ζεστό χαμόγελο και «καλημέρα» των παιδιών του καταστήματος και σου ανοίγουν την όρεξη για τις λαχταριστές χειροποίητες δημιουργίες της συνέχειας: Το χιτ παραδοσιακό πεϊνιρλί με βιολογικό αυγό Κυθήρων -πραγματικά εξαιρετικό!-, το Yoleni’s Benedict με σιγομαγειρεμένα αυγά στους 65c, κρητικό αβοκάντο και ψητό χοιρομήριο, τη σαλάτα με το καπνιστό χέλι με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, την απίστευτα αέρινη στραπατσάδα. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις απίθανες επιλογές που θα κάνουν το ξεκίνημα της κάθε μέρας σου νόστιμο και εντελώς διαφορετικό.

Το μυστικό της επιτυχίας τους κρύβεται στα αγνά, ποιοτικά υλικά με τα οποία φτιάχνονται και που απλόχερα προσφέρει η ελληνική γη και φυσικά οι αξιόλογοι παραγωγοί.

Φεύγοντας θα αγοράσεις σίγουρα οτιδήποτε έβαλες στο μάτι με την είσοδό σου, θα περιπλανηθείς στην κάβα του υπογείου με υπέροχες ετικέτες από ελληνικούς αμπελώνες ή θα φτιάξεις ένα κουτί με προϊόντα της επιλογής σου για δώρο στους αγαπημένους σου!

info
Σόλωνος 9, Κολωνάκι, τηλ. 212 2223623.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr