Με ατμόσφαιρα και ποτά που μας ταξιδεύουν σε άλλους παραλλήλους, το συγκεκριμένο μπαρ θα μπορούσε να ανήκει στο «μυθικό» Juan Rodriguez στον Παναμά. Αν υπήρχε φυσικά!

Στην ελληνική όμως πραγματικότητα είναι ένα «ασυνήθιστο» για την περιοχή all day bar με οικοδεσπότες τους Αρμελίνα Αντωναροπούλου (The 7 Jokers) και τον Κώστα Λούκα (Παλιάτσος). Ασυνήθιστο γιατί το εσωτερικό του σκηνικό με τις πολλές εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως το ασπρόμαυρο πάτωμα, οι περίεργες τεχνοτροπίες στους τοίχους, οι ψεύτικοι -σχεδόν αληθινοί- φοίνικες, οι πολυέλαιοι με τον αποικιακό αλλά και εξωτικό χαρακτήρα δεν ταιριάζουν στο παραδοσιακά πνιγμένο από μεζεδοπωλεία Ψυρρή.

juan1

Τα εύσημα για το αισθητικό αποτέλεσμα ανήκουν στον Αλεξ Πετράκη και στη Βίβιαν Δημητρακοπούλου (Belle Amie, Monsieur Cannibale, Noel, Upupa Epops) που το «έντυσαν» έτσι. Στην μπάρα τώρα του Juan Rodriguez – Compañía de bedida, θα συναντήσουμε τον Σπύρο Ανανγώστου που «πειράζει» τα κλασικά κοκτέιλ και δημιουργεί τη δική του εκδοχή. «Διαολιστήκαμε» δοκιμάζοντας το El diablo ένα ποτό από blend λευκής και παλαιωμένης τεκίλας μαζί με λικέρ από φραγκοστάφυλα, σιρόπι λάιμ και τζιτζιμπίρα και γοητευτήκαμε από Flat White Martini με βότκα, irish cream λικέρ και καφέ espresso.

info
Παλλάδος 3, Αθήνα, τηλ. 2103224496.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr