Zω και εργάζομαι στη Λυών ως επαγγελματίας chef. Το πάθος μου για τη μαγειρική με ταξίδεψε από τις εκλεκτές ελληνικές κουζίνες στη γαλλική πρωτεύουσα της γαστρονομίας εδώ και 9 χρόνια.

Η φοίτησή μου στη σχολή Paul Bocuse ήταν κομβικός σταθμός στο γαστρονομικό μου ταξίδι. Ανέπτυξα σημαντικό savoir-faire και έμαθα πολλά πλάι σε αναγνωρισμένους MOF Chefs, όπως ο Alainle Cossec, ο Tetedoie, ή chef όπως ο Jacques Lafargues.

Εμπνευσμένος από τη μεσογειακή κουζίνα, απολαμβάνω να δημιουργώ μοναδικά νόστιμα και θρεπτικά πιάτα βασισμένα στην απλότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών της ελληνικής γης. Δουλεύοντας σε εκλεκτά γαλλικά εστιατόρια με αστέρια Michelin και catering, προσπαθώ να διαδώσω το πάθος μου για την ελληνική και μεσογειακή διατροφή, μετατρέποντας τις γαλλικές κλασικές συνταγές σε ένα μεσογειακό παράδεισο.

Ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός, χαίρομαι να μετατρέπω την εκτέλεση της κάθε συνταγής σε παιχνίδι. Η μαγειρική είναι έμπνευση, δημιουργία και διασκέδαση για μένα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr