Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε και πέρασε τα χρόνια της εφηβείας στη Νάξο όπου και αποχώρησε σε ηλικία 17 ετών. Ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει θεολογία με όνειρο να γίνει καθηγητής Πανεπιστημίου, όμως, τα παράτησε για μια… γυναίκα και τη δημοσιογραφία.
Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να εργάζεται στην εφημερίδα Sportime με απασχόληση τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και υπερηφανεύεται ότι γνωρίζει οτιδήποτε γίνεται εκτός των συνόρων (ευτυχώς γι’ αυτόν).

Εκείνη τη γυναίκα την παράτησε (και αρκετές άλλες) όχι όμως και τη δημοσιογραφία, καθώς αλλάζει τακτικά δουλειά (όχι το Sportime).
Ο ηλεκτρονικός Τύπος του αρέσει, μπλέχτηκε οικειοθελώς αρχικά με το sportdog και λέγεται ότι μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Κάποιοι το αμφισβητούν αλλά μόνο εντός της οικείας του.

nikodimos lianos

Όμως όπως όλοι οι ελέφαντες (λόγω όγκου) δεν μπορούσε παρά να γυρίσει στο σπίτι του και έτσι βρέθηκε μετά από 24 χρόνια στη Νάξο έχοντας κάνει ένα πέρασμα κι από το Down Towη για να λέει ότι έχει γνωρίσει και την Άννα Βίσση και άλλους καλλιτέχνες.
Στην πατρίδα του ασχολήθηκε με όλα τα ΜΜΕ αλλά τελικά τον κέρδισε το NaxosPress γιατί πολύ απλά το μέλλον είναι στο Ιnternet.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr