Από μικρός αναρωτιόταν τι επάγγελμα θα κάνει όταν μεγαλώσει. Και τελικά το αποφάσισε: Δεν ξέρει τι επάγγελμα θα κάνει όταν μεγαλώσει…

Ξεκίνησε με την αγάπη του για το σχέδιο και δούλεψε σαν σκιτσογράφος στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Στη συνέχεια σπούδασε γραφιστική και μπήκε για τα καλά και επί σειρά ετών στην διαφήμιση και τις εκδόσεις. Παράλληλα, έγραφε και σχεδίαζε. Έτσι, σε συνδυασμό με την αγάπη του για την γαστρονομία, γεννήθηκε ο κουζινόγατος. Η μητέρα του τον φώναζε έτσι, γιατί πού τον έψαχνες πού τον έβρισκες, πάντα στην κουζίνα κατέληγε.

Head2

Άρχισε από εικονογραφήσεις συνταγών μαγειρικής για το Theydrawandcook . Συνέχισε, συνδυάζοντας τις δυο του ιδιότητες να σχεδιάζει διάφορα για μάγειρες ή ανθρώπους στον χώρο της διατροφής.

Σήμερα κάνει επίσης ανάπτυξη και συγγραφή περιεχόμενου και διαχείριση social media για εταιρίες και ιδιώτες. Το επόμενο λογικό βήμα ήταν η δημιουργία του kouzinogatos.gr, μιας ιστοσελίδας που ασχολείται με την γαστρονομία, αλλά όχι μόνο με αυτήν. Μία από τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες του kouzinogatos ήταν η κάλυψη του φεστιβάλ γαστρονομίας Syros GrEATings με τη σημαντική συμβολή του Ηλία Μαμαλάκη.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr