Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1980, σπούδασα Ιατρική στην Ιταλία και την Αθήνα, μετεκπαιδεύτηκα στη Διαχείριση Κρίσεων Υγείας και τη Διεθνή, Τροπική και Ανθρωπιστική Ιατρική τo 2014 και απέκτησα τον τίτλο ειδικότητας στην Παθολογία το 2017.

Από το 2014, με αφορμή τη νόσηση ενός συγγενικού προσώπου, άρχισα να ασχολούμαι με την αλκαλική διατροφή, τη χορτοφαγία και τις βιώσιμες τροφές του πλανήτη. Έχοντας έναν τεράστιο σεβασμό για τις τροφές που θρέφουν, χωρίς να επιβαρύνουν το σώμα μας, έτσι ώστε να προλαμβάνουν την ανάπτυξη ασθένειας, δημιούργησα το blog μου: Puremomentum. Η δυναμικότητα μιας αγνής απόφασης. Να θρέφομαι, όχι απλά να τρώω. Να θεραπεύω το σώμα μου, να μην το αφήνω να νοσήσει. Σιγά σιγά αυτό μεγάλωσε και έγινε Προληπτική διατροφή, Ιατρική της διατροφής και ένα μεγάλο κομμάτι της Ιατρικής μου ταυτότητας και ενασχόλησης. Οι συνταγές μου στο blog είναι vegan, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς κρέας και με φουλ γεύση! Η μαγεία της χορτοφαγίας, όπως λέω συχνά.

Αυτή τη στιγμή προετοιμάζω το ιδιωτικό μου ιατρείο όπου θα αναλαμβάνω, εκτός από παθολογικά περιστατικά, ανθρώπους που επιθυμούν να αλλάξουν διατροφή, με προβλήματα υγείας ή και όχι, οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια, παρακολούθηση και καθοδήγηση.

Περισσότερα για την Αγγελική: http://www.puremomentum.gr/
https://www.instagram.com/puremomentum/

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr