Την πιο πρωτότυπη κατασκευή σε κήπο έφτιαξε ένας άνδρας στην Καλιφόρνια, που έχτισε ένα ολόκληρο και πλήρως εξοπλισμένο café, αποκλειστικά για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Ο 53χρονος εργολάβος Ed Astrid βρήκε την πιο ωραία απασχόληση τους τελευταίους μήνες, εν μέσω καραντίνας, φτιάχνοντας ένα δικό του μικρό café στο σπίτι, που ονόμασε La Vida (η ζωή). Την ιστορία του, δημοσιοποίησε στο Insider η κόρη του Julianna, που είπε ότι ο πατέρας της πάντα ονειρευόταν να έχει το δικό του café, ενώ απολαμβάνει να χαζεύει φωτογραφίες από κατασκευές μικρών σπιτιών και κτιρίων στα social media.

Αποφάσισε λοιπόν, να συνδυάσει αυτές τις δύο αγάπες του σε ένα project που τον βοήθησε να απασχολείται δημιουργικά τους τελευταίους μήνες, αλλά και να έχει ένα χώρο όπου θα χαλαρώνει με την οικογένεια του, απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι καφέ. Έφτιαξε λοιπόν ένα μικρό café στην πίσω αυλή του σπιτιού του, χρησιμοποιώντας υλικά που είχαν περισσέψει από άλλες κατασκευαστικές εργασίες του. «Δεδομένου ότι ήταν απλώς κάτι που έκανε για διασκέδαση, δεν βιάζεται να το ολοκληρώσει. Ειλικρινά, πιθανότατα δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ τελείως, επειδή ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο στη νέα δημιουργία του και του αρέσει να αλλάζει τα πράγματα περιοδικά», είπε η Julianna, προσθέτοντας ότι ο πατέρας της συνεχίζει να αλλάζει θέση στα έπιπλα και να αγοράζει διακοσμητικά για το χώρο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό το μόλις 11 τετραγωνικών μέτρων κτίσμα, που χωράει 2 άτομα εντός και 6 άτομα εκτός, είναι εντυπωσιακό! Είναι πλήρως εξοπλισμένο με πάγκους, καφετιέρα, βιτρίνα για αρτοποιήματα, μίνι ψυγείο, καθώς και ένα μίνι τζάκι, τηλεόραση, ένα τραπέζι με σκάκι και σταντ με περιοδικά. Από το χώρο δεν λείπει και ο μαυροπίνακας, όπου αναγράφεται το μενού, ενώ έχει φτιάξει και ποτά που το καθένα φέρει το όνομα και κάποιου μέλους της οικογένειας.

Φωτογραφίες: Insider.com

Δείτε επίσης:
Κι όμως, υπάρχει συνταγή σαλάτας με coca cola

Το lunchbox που κοστίζει 2.200 ευρώ

Ένα ξενοδοχείο με δικό του εργαστήριο σοκολάτας

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr