Αν δεν ήταν κάποιες πινακίδες με το όνομα του και το μενού, δύσκολα θα πίστευε κάποιος ότι αυτό το πολύχρωμο εστιατόριο στο Παρίσι είναι ένα ακόμη κατάστημα McDonald’s.

Το McDonald’s στην boulevard de l’Hôpital, στην περιοχή Austerlitz απέκτησε πρόσφατα φρέσκια και τελείως διαφορετική εικόνα από κάθε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας, χάρη στη διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια και αρχιτέκτων Paola Navone.

Η Paola Navone ανακαίνισε πλήρως το χώρο, χαρίζοντας του παιχνιδιάρικη αίσθηση με πολύ χρώμα και ιδιαίτερα χρηστικά αλλά και διακοσμητικά στοιχεία, με παιχνιδιάρικα μοτίβα. Στόχος της, να αναπαράγει την αίσθηση ενός σπιτιού, όπου όλα τα δωμάτια είναι διαφορετικά, προσθέτοντας έπιπλα με πολύ χρώμα που προσδίδουν ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση.

Ο χώρος του καταστήματος λοιπόν, απέκτησε αποχρώσεις του γκρι, του γκρι, του μπλε της θάλασσας, του πράσινου και του πορτοκαλί, έχουν τοποθετηθεί παντού διαφορετικά μεταξύ τους τραπεζάκια, αλλά και πολλές και διαφορετικές καρέκλες, για να διαλέγει καθένας αυτή που τον βολεύει ή του αρέσει περισσότερο. Όπως η ίδια εξομολογείται, χρειάστηκαν 3 χρόνια για να κάνει τα σχέδια της πράξη, με τη μεγαλύτερη πρόκληση γι αυτή να είναι τα υλικά, όπου ήθελε να συνδυάσει μία ατελή αισθητική, σχεδόν χειροποίητη. Από τις φωτογραφίες του χώρου πάντως, φαίνεται ότι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα τη δικαιώνει.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr