Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα μπαρ θα μπορούσε να σερβίρει στους πελάτες του σαπούνια και εκείνοι να τα δέχονται και να τα δοκιμάζουν με μεγάλη ευχαρίστηση!

Η πρώτη μας σκέψη είναι ότι πρόκειται για μεθυσμένους, με μειωμένες αντιστάσεις. Λοιπόν, πριν δοκιμάσουν τα σαπούνια σίγουρα όλοι οι πελάτες του bar-restaurant Lukshon είναι νηφάλιοι. Αρκετές πλάκες σαπουνιού μετά, δεν ξέρουμε…

Για να μην μπερδεύεστε το «soap» δεν είναι άλλο από ένα jello shot ή αλλιώς ζελέ από αλκοολούχο ποτό και συγκεκριμένα από μπέρμπον, που ο ιδιοκτήτης του Lukshon, ο σεφ Sang Yoon είχε την πρωτότυπη ιδέα να του δώσει το σχήμα σαπουνιού. Για να το καταφέρουν, αφού φτιάξουν το αλκοολούχο ζελέ του προσθέτουν πέρλες ταπιόκας αρωματισμένες με κρέμα μέντας και το αφήνουν να παγώσει και να σταθεροποιηθεί. Στη συνέχεια χρησιμοποιούν καλούπια σαπουνιών που μέσα τους βάζουν μους αρωματισμένη με μέντα και στη μέση ένα κομμάτι από το ζελέ, το παγώνουν ξανά και όταν βγαίνει από το καλούπι μοιάζει με πραγματικό σαπούνι. Για ακόμη πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα, το σερβίρουν σε θήκες σαπουνιού (όπως αυτή που έχεις δίπλα στο νιπτήρα σου) και το γαρνίρουν με αφρό μέντας που κάνει το «soap» να μοιάζει σαν να έχει αφρίσει. Εντυπωσιακό έτσι;

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr