Είναι αλήθεια ότι έχουμε δει πολλά γλυκά εμπνευσμένα από τους ήρωες της Disney, ειδικά στα εστιατόρια και τα μαγαζιά της Disneyland. Αυτό το νέο project όμως με την «αλμυρή» εκδοχή των πριγκιπισσών, μπορεί να την απολαύσει κάποιος και στην κουζίνα του σπιτιού του.

Οι Αμερικανίδες Anna Hezel και Gabriella Paiella του ιστοτόπου LuckyPeach.com, παρουσίασαν τα πιο «κοριτσίστικα» hot dogs, που είναι εμπνευσμένα από τις πριγκίπισσες της Disney. «Η Disney ποτέ δεν δημιούργησε μια πριγκίπισσα η οποία ήταν hot dog», αναφέρουν στο site τους και έτσι, άδραξαν την ευκαιρία να το κάνουν αυτές.

Η Άριελ, η Μπέλλα, η Ποκαχόντας και η Ραπουνζέλ έγιναν πηγή έμπνευσης και το αποτέλεσμα είναι hot dogs λουκάνικα και διάφορα υλικά που προσομοιάζουν με τα ρούχα τους. Τα φορέματα της Μπέλλα και της Ποκαχόντα για παράδειγμα, έχουν γίνει με τυρί και μουστάρδα, της Ραπουνζέλ με κρεμμύδι, ενώ η ουρά της Άριελ με μαρούλι.

Βλέποντας τις εικόνες, πιστεύουμε ότι καθένας μπορεί να τα φτιάξει και στο σπίτι του, αν θέλει να δώσει μια παραμυθένια αίσθηση στο καθημερινό αυτό σνακ, ενώ σίγουρα θα ταίριαζαν πολύ και σε ένα παιδικό πάρτι.