Μετά το ξενοδοχείο με θέμα το τυρί, σειρά έχει η σουίτα – ναός των υδατανθράκων, με κεντρικό θέμα διακόσμησης τα αρτοποιήματα.

Η απολαυστική σουίτα βρίσκεται στο Refinery Hotel της Νέας Υόρκης και είναι ένα πολυτελές δωμάτιο διακοσμημένο με γλυκά και αλμυρά αρτοποιήματα, κάποια εκ των οποίων είναι και βρώσιμα! Για να κάνετε εικόνα, μεταξύ άλλων, οι τοίχοι είναι ντυμένοι με μία ταπετσαρία που απεικονίζει διάφορα ψωμάκια, κρουασάν, κουλουράκια, cookies και άλλα πολλά και απολαυστικά, το κεφαλάρι του κρεβατιού μοιάζει με τεράστια φέτα ψωμιού, το κάλυμμα του κρεβατιού έχει ως μοτίβο φρατζόλες ψωμιού, τα μαξιλαράκια έχουν σχήματα από bagels και βάφλες. Μάλιστα, σε ένα τοίχο υπάρχουν πίνακες με bagels και ντόνατς που οι ένοικοι μπορούν να φάνε. Σκηνικό ιδανικό για φωτογραφίες για το Instagram, δηλαδή.

Επιπλέον, ανάλογη διακόσμηση έχει και το μπάνιο, όπου στο τζάμι της ντουζιέρας υπάρχουν αυτοκόλλητα που μοιάζουν με φέτες ψωμιού, ενώ ανάλογο θέμα έχουν τόσο οι πετσέτες όσο και οι παντόφλες που παρέχονται στο δωμάτιο. Φυσικά, στο μενού περιλαμβάνεται και πλούσιο μπουφέ με μεγάλη ποικιλία αρτοποιημάτων, για να καταναλώσει κάποιος όσους περισσότερους υδατάνθρακες γίνεται!

Η σουίτα είναι διαθέσιμη από τις 17 έως τις 31 Ιανουαρίου, με το κόστος διαμονής να είναι στα $225 τη βραδιά.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr