Σας έχει τελειώσει το αλάτι από ανθρώπινα δάκρυα ή οι βολβοί ματιών τουρσί; Τότε πρέπει να επισκεφθείτε το Hoxton Street Monster Supplies στο Λονδίνο για να ξανα-γεμίσετε το καλάθι σας…

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα του Λονδίνου και όπως δηλώνει και το όνομά του έχει ό,τι χρειάζεται κάθε τέρας για να κάνει τα μαγικά του στην τερατο-κουζίνα του.

salt-group_large new

Αλάτι από ανθρώπινα δάκρυα σε διάφορες εκδοχές -δάκρυα θυμού, δάκρυα από γέλια, δάκρυα λύπης ή δάκρυα από το καθάρισμα κρεμμυδιών- για να νοστιμήσετε το φαγητό, φρεσκοβγαλμένα νύχια για να διακοσμήσετε τα γλυκά σας, μαρμελάδα από… εγκέφαλο για να απλώσετε το πρωί στις φέτες ψωμιού, αλλά και μέντες για ζόμπι γιατί ανέχεσαι να είσαι ζωντανός-νεκρός αλλά σαν την κακοσμία του στόματος δεν έχει!.. Και αυτά είναι μόνο ένα δείγμα από τα δεκάδες προϊόντα που βρήκαμε στο γουστόζικο αυτό delicatessen.

Αν πάλι δεν αισθάνεστε αρκετά τέρας, αρκεί να σας πούμε ότι τα νύχια δεν είναι άλλο από φιλέ αμυγδάλου, η μαρμελάδα εγκεφάλου είναι μια κλασική μαρμελάδα φρούτων, ενώ το βαζάκι με τις ανθρώπινες μύξες περιέχει κρέμα λεμονιού.

hoxton monster supplies

Τα ονόματα στις συσκευασίες μπορεί να είναι τρομερά αηδιαστικά -όπως πρέπει να είναι άλλωστε κάθε προϊόν που απευθύνεται σε τέρατα- αλλά σαν διαφημιστικό τρικ έχει αποδώσει πολύ. Οι πελάτες του Hoxton Street Monster Supplies συρρέουν καθημερινά στο κατάστημα, για να πάρουν διάφορα delis είτε για το σπίτι είτε για να κάνουν ασυνήθιστα δώρα.

Το Hoxton Street Monster Supplies μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες των βιβλίων του Harry Potter!

info
159 Hoxton Street, Λονδίνο, www.monstersupplies.org

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr