Εάν ως παιδί ήσουν φανατικός θαυμαστής του Toy Story, τότε σίγουρα επηρεαζόμενος από το Pizza Planet, το διαστημικό εστιατόριο της ταινίας, θα ήθελες κάποια στιγμή στη ζωή σου να απολαύσεις πίτσα κάπου στο…υπερπέραν. Μερικοί αστροναύτες αποφάσισαν να κάνουν το όνειρο αυτό πραγματικότητα και να φτιάξουν το αγαπημένο fast food στο διάστημα.

pizza diasthma

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Paolo Nispoli, ένας Ιταλός αστροναύτης, αποφάσισε πως το πλήρωμα του Expedition 53 χρειαζόταν ένα διάλειμμα από τα καθήκοντά του. Επέλεξε να το ανταμείψει λοιπόν με πίτσες! Αφού ζήτησε να τού σταλούν τα συστατικά στο διαστημικό σταθμό, ξεκίνησε μαζί με τους υπόλοιπους αστροναύτες να προετοιμάζουν το φαγητό τους, απλώνοντας πρώτα σάλτσα ντομάτας στην κρούστα και ύστερα τυρί και σαλάμι. Μπορεί οι πίτσες αυτές να μην είναι ό, τι πιο λαχταριστό έχουμε δει ποτέ, αλλά η διαδικασία προετοιμασίας τους δείχνει απίστευτα διασκεδαστική.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που αστροναύτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το εν λόγω πρόχειρο φαγητό, αφού το 2001 η Pizza Hut ήταν η πρώτη που έκανε παράδοση πίτσας στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.