Θα έτρωγες ποτέ τη σαλάτα σου απευθείας από τη γλάστρα ή θα απολάμβανες ως επιδόρπιο σβησμένα πούρα; Όσο απίστευτα και αν μοιάζουν αυτά τα δύο, είναι απλά μία μικρή γεύση των όσων σερβίρουν τα εστιατόρια Barton G. στις ΗΠΑ.

Τα εστιατόρια Barton G., 3 συνολικά στον αριθμό σε Μαϊάμι, Λος Άντζελες και Σικάγο συν 2 ακόμη που ετοιμάζονται στη Νέα Υόρκη και στο Λας Βέγκας, ανήκουν στον πρώην αθλητή του καλλιτεχνικού πατινάζ και νυν σχεδιαστή και εστιάτορα Barton G. Weiss, που έχει ως μότο του: «ζω για να δημιουργώ σοκαριστικά απολαυστικές και εκπληκτικές γαστρονομικές εμπειρίες, οτιδήποτε άλλο είναι απλά βαρετό». Και βλέποντας τα πιάτα που σερβίρονται στα εστιατόρια του, καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοεί.

Κάθε πιάτο, κάθε επιδόρπιο, ακόμη και τα ποτά του μπαρ, σερβίρονται σε ιδιαίτερα σκεύη ή στήνονται με πραγματικά πρωτότυπο τρόπο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και παράλληλα παράξενο αποτέλεσμα. Με τα σημερινά δεδομένα, μιλάμε για πιάτα ιδανικά για φωτογραφίες στο Instragram.

Αλλά επειδή τα λόγια στην περίπτωση αυτών των εστιατορίων είναι περιττά, δείτε σε εικόνες μερικές από τις ακραίες δημιουργίες τους, που τους χαρίζουν επάξια τον τίτλο των πιο περίεργων εστιατορίων:

Μπριζόλα σε τηλεκατευθυνόμενο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barton G. Restaurants (@bartong) στις

Μαλλί της γριάς αλά Μαρία Αντουανέτα, παρέα με τα αγαπημένα της cupcakes

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barton G. Restaurants (@bartong) στις

Ράβδοι χρυσού που λιώνουν για χάρη σου…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barton G. Restaurants (@bartong) στις

Μπριζόλες Tomahawk που συνοδεύονται από ασημένιο… κρανίο ταύρου

info
www.bartong.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr